4Moving Metal Lemn este clubul de fitness perfect pentru antrenamentele tale

La 4Moving Metal Lemn vei găsi o sală de fitness de 2.000 de metri pătrați, dotată cu aparate de ultimă generație, cu zonă specială de CrossFit și 25 de puncte de cardio. Tot la această sală de fitness din Craiova ai parte și de un ring de box, sală de kickboxing și BJJ, 2 săli de Group Fitness, studio de cycling, saună umedă și uscată și o cafenea unde te poți relaxa înainte sau după antrenamente. Echipa de antrenori personali de la 4Moving Metal Lemn este formată din instructori autorizați de Ministerul Tineretului și Sportului, care îți vor pune la punct exerciții speciale, dedicate nevoilor corpului tău.

2000
METRI PĂTRAȚI
25
PUNCTE CARDIO
80
PUNCTE DE LUCRU ÎN ZONA FITNESS
2
SAUNE

SERVICII

4Moving Metal Lemn oferă servicii de calitate, clase de Group Fitness care te inspiră să-ți depășești limitele și o echipă de instructori profesioniști care sunt alături de tine la fiecare pas.

ANTRENORI PERSONALI

Toți antrenorii noștri personali sunt autorizați de Ministerul Tineretului și Sportului și sunt pregătiți să-ți creeze un program de exerciții special pentru tine și obiectivele tale fit.

STUDIO CYCLING

Participă la cele mai cool clase de cycling organizate de instructori profesioniști într-o atmosferă prietenoasă .

APARATURA MODERNĂ

Sala noastră de fitness este dotată cu aparate de ultimă generație, pentru toate grupele de mușchi. Astfel, te poți antrena în siguranță, chiar și pe cont propriu.

SAUNĂ

Câteva minute la saună sunt modalitatea perfectă de a încheia așa cum se cuvine o sesiune de antrenamente serioasă.

CAFENEA

Cafeneaua noastră este locul perfect în care să poposiți câteva minute, înainte sau după antrenamente, pentru a socializa și a face cunoștință cu membrii noștri.

RING DE BOX

Ringul nostru de box ”găzduiește” cursuri de autoapărare și diferite tehnici de luptă, pentru toate nivelele de dificultate..

CLASE GROUP FITNESS

La 4Moving Metal Lemn îți oferim o serie de clase de Group Fitness, care te vor inspira și te vor stimula să-ți atingi obiectivele fit. Avem 2 săli de Group Fitness, o sală de kickboxing și un studio de cycling unde poți participa la diverse clase de antrenamente de grup, cu diferite nivele de dificultate, toate organizate de instructori profesioniști, autorizați de Ministerul Tineretului și Sportului.

13
TIPURI DE CLASE
2
SĂLI DE GROUP FITNESS
1
STUDIO CYCLING
1
SALĂ DE KICKBOXING


ORAR

ECHIPA NOASTRĂ

Echipa noastră este formată din instructori și antrenori profesioniști, autorizați de Ministerul Tineretului și Sportului, care te ajută să te antrenezi în mod corect, te ambiționează să-ți atingi obiectivele și te încurajează să adopți un stil de viață sănătos. Știm că un mod de viață fit trebuie să fie adaptat nevoilor individuale. De aceea, antrenorii 4Moving creează programe de fitness special pentru fiecare membru. Fie că obiectivul tău este să slăbești, să îți tonifiezi musculatura, să te pregătești pentru o cursă sportivă sau să te simți mai puternic, noi vom fi alături de tine pas cu pas în călătoria ta fit.

ANTRENORI

DEVINO MEMBRU ACUM

Schimbarea în bine începe chiar aici! Intră și tu în comunitatea noastră fit și antrenează-te alături de noi la cea mai mare sală de fitness din Craiova.

Cumpără rapid și ușor abonamentul dorit plătind online cu cardul bancar.

CUMPĂRĂ ABONAMENT ONLINE